Korenat: Umjesto priprema u Beču - kupili semafor!

vaterpolisti Korenta kupili semaforvaterpolisti Korenta kupili semaforVaterpolisti KORENTA odlučili su ove godine umjesto odlaska na već tradicionalne zimske vaterpolo pripreme u Beč, gdje su prethodnih godina zajednički marljivo trenirali s austrijskim prvakom ASV Wien i odigravali prijeteljske utakmice - radije investirati u opremu i tehnološke resurse za odigravanje službenih vaterpolo utakmica u III Hrvatskoj vaterpolo ligi. Naručen je veliki digitalni semafor s malim semaforima za prikaz vremena za napad, koji je jučer došao u Dugi Rat. Dok pred ljeto semafor ne osvane uokolo igrališta u Portu Orij naš će službeni klupski mjeritelj vremena i "katica za sve" Armando Terzić morati proći intezivnu informatičku obuku i uhvatiti se u koštac sa čudima moderne informatičke tehnologije danas neophodne u sportu... I taman kad je naš Armando došao na svoje i kad je napokon upokojio svoj legendarni zviždak, kolega mu sa zapisničkog stola krenuo je u tihi štrajk ...

VK KORENAT

Tekst i slike: Mladen Banović

Od Uprave i Predsjednika dotični traži klupski laptop na kojem će se voditi službeni elektronski zapisnici na utakmicama i uneređivati klupske internet stranice (koje samo što nisu online...).

vaterpolisti Korenta kupili semafor

A i hranarina je sramotno mala, porcije nikakve i neredovite, toliko da su klupski službenici na rubu gladi, što se za predsjednikovanja Stipe Kadića nikako nije moglo dogoditi,... - piše dalje u anonimnom priopćenju nepoznat netko za kojeg se vjeruje da je upravo nadripisar vaterpolo kluba, odnosno onaj što sjedi desno do Armanda za zapisničkim stolom.


vaterpolisti Korenta kupili semafor
Vaterpolisti Korenta kupili semafor ...


vaterpolisti Korenta kupili semafor

Povezani članci

Who's Online

We have 214 guests and no members online