Izvješće s Skupštine humanitarne udruge 'Talaja'

U petak, 12.12.2014. u dvorani nekadašnjeg kina "Dalmacija" u Dugom Ratu održala se redovna godišnja Skupština humanitarne udruge "Talaja" iz Dugog Rata koja je lani osnovana u spomen na našeg dragog sumještanina, prijatelja, hrvatskog branitelja, sportaša, radnika Nikolu Kačunića Talaju. Predsjednik udruge Mario Franolić ispred 11 članova upravnog odbora detaljnije je u svom izvješću upoznao 60-ak prisutnih skupštinara i nekolicinu zainteresiranih s onim što je u razdoblju od osnivanja udruge (studeni 2013.) napravljeno, te što se planira napraviti u 2015. Izdvajamo nekoliko zanačajnijih detalja ...

Izvješće s redovne godišnje Skupštine humanitarne udruge 'Talaja'

Tekst i slike: Mladen Banović

Udruga trenutno broji 103 člana. Prisutnima na Skupštini podijeljene su članske iskaznice. Od godišnje članarine (100 kn) prikupilo se na žiro računu udruge 10.300,00 kn. Ta sredstva troše se na novčane potpore dva učenika i jednog studenta slabijeg imovnog stanja za trajanja školske godine 2014./2015. koji su se prijavili na natječaj humanitarne udruge "Talaja" objavljen u listopadu 2014. To je jedna od prvih akcija udruge, a dio sredstava utrošen je i na financijsku pomoć jednoj osobi s područja naše Općine radi lakšeg prevlađivanja akutnog zdravstvenog problema.

Detalj s redovnr Skupštine humanitarne udruge Talaja

Udrugari pozivaju i sve zainteresirane ljude dobre volje koji su osjetljivi na probleme najranjivijeg dijela našeg društva, djece bez jednog ili oba roditelja, starih i/ili nemoćnih osoba, te osoba u potrebi ili slabijeg imovinskog stanja, da se uključe u članstvo i rad udruge.

Postati član humanitarne udruge "Talaja" je jednostavno. Preuzmite ovaj obrazac (link na obrazac) i pošaljite ga popunjenog na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili poštom na: Humanitarna udruga Talaja, Trg kralja Tomislava 7, 21315 Dugi Rat, te uplatite iznos od 100 kn godišnje članarine na žiro račun (IBAN) broj: HR7123600001102420194 .
 

Povezani članci

Who's Online

We have 213 guests and no members online