Marin Bikić pobjednik 'Burze' STV

show BurzaMarin Bikić, student prve godine Visoke poslovne škole pobjednik je investicijskog showa "Burza" Splitske televizije s rezultatom dvotjednog trgovanja od 98.763 kune. U showu kojeg je u međuvremenu preuzeo i Kapital Network drugoplasirani je Slavko Šodan s 96.096 kuna kojem je Splitska brokerska kuća ST Kapital ponudila posao. Na trećem mjestu ostala je Vesna Bašić, nezaposlena ekonomistica iz Splita s 81.405 kuna. Ona je također profitirala u showu, jer je dobila ponudu za suradnju s Poslovnim dnevnikom. Investicijski show Burza trajao je dva tjedna, u kome su natjecatelji nastojali pokazati stečeno znanje i nametnuti se potencijalnim poslodavcima ...

MARIN BIKIĆ POBIJEDIO U INVESTICIJSKOM SHOWU BURZA SPLITSKE TELEVIZIJE, SLAVKO ŠODAN DOBIO POSLOVNU PONUDU

Izvor: Splitska Televizija

Investicijski show "Burza" osmislio je novinar Ivo Šćepanović, a trajao je dva tjedna, i u tome su razdoblju natjecatelji predstavljajući Visoku poslovnu školu Minerva iz Dugopolja, Ekonomski fakultet u Splitu te splitski Zavod za zapošljavanje, nastojali pokazati stečeno znanje i nametnuti se potencijalnim poslodavcima.

Bikić objednik burze STV

'Budući da je tržište nestabilno i u krizi, taktika mi je bila uhvatiti najbolje cijene dionica koje sam od prije pratio. Konkretno Ericsson Nikola Tesla zbog toga jer je izgubio puno zbog isplate izvanredne dividende. Također sam kupovao dionice Atlantske plovidbe gdje sam se koristio tehničkom analizom i ušao na cijeni od 2750 kuna', rekao je pobjednik Marin Bikić, objašnjavajući pobjedu unatoč laganom minusu stanjem na tržištu u protekla dva tjedna.

Pobjednik je između ostaloga dobio vikend u bračkoj Perli za dvije osobe, 2.000 kuna na računu, godinu dana besplatnog interneta, zlatnik i druge poklon pakete…, a nagrađeni su i preostali natjecatelji.

Splitska televizija namjerava i u budućnosti nastaviti sa sličnim tipom showa u sklopu novoosmišljenog serijala "Prepoznaj znalca", a novosti će kao i emisije objavljivati i na www.splitskatelevizija.hr .