Kad ste zadnji put sa nekim zaplesali?

Da, kad ste zadnji put sa nekim zaplesali? Nemojte mi samo reć u Lava na matineji.. Evo Vam prilike za popravni. U petak se na Dan zaljubljenih u popularnom splitskom klubu Judino drvo sprema pravi starinski plesnjak s početkom u 20 sati. Pozvani su svi bez obzira na godište da dođu i prisjete se kako je to nekad bilo ili mlađe generacije da vide kako se to nekoć odvijalo...
Naša generacija ili ona prije mogle su to doživjeti kroz matineje ili osnovnoškolske plesove, ali ako pitate 3 ili 4 generacije unazad mogu vam pričati o pravim plesnjacima. Bilo po domovima, ljetnim terasama ili nekom trećem mjestu, uvijek sa smiješkom i velikom dozom nostalgije se prepričavaju ti izlasci.
Ekipa iz Judinog drva pokušati će vama približiti a njima osvježiti te dane koji su im ostali urezani u lipoj uspomeni u srcu i u albumu. Plesnjak počinje u "normalnu" uru, u 20 sati s ritmovima bossa nove i salse za razdrmat kukove, pa malo evergreena i swinga da se koraci oslobode...a završit će gdje vas sve skupa plesne noge odvedu.
Pozovite roditelje, bake, djedove, tete i susjede nek se prisjete svojih dana i zaplešu sa vama. Fino se obucite, izvucite vešte i veštite, malo se uredite, šesno skockajte, koja kap parfema i voila! A Juda će vas dočekat s lipim uređenjem, spremnim podijem i ozvučenjem, probranom ponudom pića uz mogućnost rezervacije stola, a rendezvous i ples je na vama. Dođite solo ili u paru, s ekipom ili strinom, s kolegom ili prijom, obiteljski, sa dicom, sa tuđom dicom, sa ljubavnicom, sa psima, svejedno je jer ljubav nema oblika ni ograničenja. Parovima je upad besplatan, a solo plesačima i svima ostalima 0 kuna. Tko se skuva u Jude na plesnjaku ima besplatni upad na sve događaje dok je Judinog drva i njihove ljubavi.

JUDIN PLESNJAK NA VALENTINOVO

Voli vas Juda!

Izvor: FB Judino drvo klub

Povezani članci

Who's Online

We have 226 guests and no members online