Internet i politički marketing

Internet, socijalne mreže, web 2.0, Facebook, YouTube, blog... sve su ovo relativno nove riječi u političkom rječniku, novi koncepti, novi mediji i nove mogućnosti za prijenos ideja i poruka, još nedovoljno iskorišteni kanali za komunikaciju s javnosti. Osim izravnog pristupa javnosti, Internet političkim idejama omogućuje potpuno sučeljavanje snaga, ali i pruža relativno pogodan poligon za preispitivanje stava javnosti, istraživanje i razvoj pojedinih ideja. U Zagrebu se 12. veljače održava konferencija o komunikacijskim metodama "Primjena.com: Internet i politički marketing" koja će nastojati pokazati koliku ulogu u komunikaciji političkih poruka u kontekstu sljedećih lokalnih izbora ima Internet ...

AKO MOŽE OBAMA..

Izvor: Monitor.hr, Primjena.hr

Koristeći tako promjene u socijalnoj komunikaciji, prenošenje političkih poruka prolazi kroz tranziciju s klasičnih formi komunikacije, pronalazeći nove putove Stranke u Hrvatskojprema primateljima.

Stručna i politička javnost već godinama prate razvoj Interneta kao medija, no on je najveću snagu pokazao na posljednjim američkim predsjedničkim izborima.

Konferencija "Primjena.com: Internet i politički marketing" pokazat će koliku ulogu u komunikaciji političkih poruka u kontekstu sljedećih lokalnih izbora ima Internet.

Konferencija će se održati 12. veljače 2009. godine u Hypo-Expo XXI centru, u organizaciji Instituta za elektroničko poslovanje.

Namijenjena prvenstveno onima koji se bave marketingom i odnosima s javnošću, cilj je konferencije prenijeti tehnike koje su specifične za politički marketing, a time pomoći stručnjacima i političkim strankama u korištenju online metoda komunikacije.

Više informacija potražite na stranicama www.primjena.com

Povezani članci

Who's Online

We have 314 guests and no members online