Puki u najnovijoj epizodi 'Hrvatske sapunice'

PukanićPratite li ovo što se događa ovih tjedana oko novinskog mogula Pukanića, i slučaja zlostavljanja njegove supruge, koju je zahvaljujući svom utjecaju i vezama među moćnicima uspio smjestiti u psihijatrijsku bolnicu, te sinoćnji "atentat" na njega i njegovu "prirodnu reakciju".., dakle ako Vas zanima što se zbiva u najnovijoj epizodi iz dugoigrajućeg serijala "Hrvatska sapunica" (TM), onda pročitajte i što je o "Pukijevoj epizodi" Indexu izjavio "miljenik" tajnih službi, slobodni novinar Željko Peratović ...

Prenosimo neke ulomke iz Index-ovog članka "Peratović: Sumnjam u objektivnost policije u Pukanićevom slučaju"

Izvor: Index.hr

"Treba još pričekati rezultate istrage, ali mislim da ovo što se dogodilo i kako se javnost pokrenula oko slučaja njegove supruge, treba rasvijetliti reakciju policije koja je iz sasvim nepoznatog razloga odvela njegovu suprugu, jer nisu postupali po zakonu. I sad kada se to treba utvrđivati, jer postoje indicije Pukanićda je Ivo Pukanić to sve režirao u suradnji s vrhom zagrebačke policije, odjednom se događa atentat na Pukanića. Zbog toga sumnjam uopće u objektivnost svega što će policija u tom slučaju napraviti. Volio bih da nisam u pravu, jer nikome ne želim zlo, niti bih naravno volio da se bilo kome, pa niti meni takvo što dogodi, međutim meni se to čini kao jedan jako dobar speen, pa makar da je i bio nekakav povod u smislu da je Pukanić imao nekakav privatni odnos s tim napadačem. Mislim da to njemu i njegovim zaštitnicima jako dobro koristi, odnosno da se tema koja se napokon na pravi način počela probijati u medije naprosto zaustavi, pa da se sada priča o tome kako je na njega opet pucano i kako je on opet žrtva" ...

Peratović smatra kako Pukanić ima jake veze u politici, kriminalnom miljeu i u tajnim službama, te vjeruje kako su te njegove veze dovoljno moćne da može inscenirati lažni napad na sebe i bez problema smjestiti suprugu u psihijatrijsku bolnicu.

U cijelom slučaju Peratović ne isključuje mogućnost da se radi o obračunu u kriminalnom podzemlju, a također upitnim smatra ponašanje političke vrhuške u cijelom slučaju.

To se zorno pokazalo u slučaju pisama koja je Hrvoje Petrač slao Pukaniću, a koja su prije nekoliko mjeseci ugledali svjetlo dana. Peratović kaže kako taj slučaj dokazuje spregu mafije, medija i politike u Hrvatskoj, te ističe kako sve skupa ukazuje na postojanje korupcije u najvišim državnim strukturama.

Nije slučajno da se osim brojnih civilnih udruga i Europska komisija zanima za ovaj slučaj.

Ivo Pukanić je stvarno povezan sa svima živima u vlasti i nemoguće je ovima u Europi tako korumpiranu državu primiti u svoje članstvo. Zato nam oni stalno govore o tome da moramo riješiti te probleme prije ulaska u EU. Pa u Bugarskoj su smijenili 900 sudaca kada su ih primali u EU, rekao je za Index novinar Željko Peratović.


 Clanak  PROČITAJTE VIŠE ...
 

Povezani članci

Who's Online

We have 582 guests and no members online