HDS: Hvala biračima na povjerenju

Vuković i PavićPoštovani puče Općine Dugi Rat, mogućnost glasovanja i biranja sveto je pravo ali i obveza višestranačkog sustava i vladavine naroda ili demokracije. Vi ste to pravo i obvezu imali ove nedjelje i iskoristili je u broju u kojem jeste i na način na koji jeste i nitko Vam zbog toga ne smije prigovarati. Osim možda da je broj birača koji su izašli na izbore morao biti i veći. Mi, stranka HDS - na čelu s kandidatom za načelnika Domagojem Vukovićem i za donačelnika Jozom Pavićem, ovom prigodom želimo zahvaliti svima koji su izašli na izbore bez obzira za koga dali svoj glas, jer su time iskazali da im je ipak stalo i da nisu ravnodušni prema budućnosti ...

 HDS DUGI RAT:


Poštovani puče općine Dugi Rat,

mogućnost glasovanja i biranja sveto je pravo ali i obveza višestranačkog sustava i vladavine naroda ili demokracije.

Vi ste to pravo i obvezu imali ove nedjelje i iskoristili je u broju u kojem jeste i na način na koji jeste i nitko Vam zbog toga ne smije prigovarati. Osim možda da je broj birača koji su izašli na izbore morao biti i veći.

Vuković i PavićMi, stranka HDS - na čelu s kandidatom za načelnika Domagojem Vukovićem i za donačelnika Jozom Pavićem, ovom prigodom želimo zahvaliti svima koji su izašli na izbore bez obzira za koga dali svoj glas, jer su time iskazali da im je ipak stalo i da nisu ravnodušni prema budućnosti.

Zahvaljujemo i svim našim protukandidatima, koji ovaj put nisu izborili Vaše povjerenje, ali što ne znači da u njihovim programima nije bilo i kvalitetnih rješenja o kojima ćemo sigurno razmišljati ukoliko nam ukažete čast da vodimo ovu Općinu.

Najveća zahvala ipak ide svakom od onih 449 glasača koji su na svojem glasačkom listiću zaokružili broj 7 za načelnika i svakom od 403 glasača koji su birali listu broj 2 za općinsko vijeće.

Na ovim se izborima više nego ikada do sada pokazalo i dokazalo koliko je važan baš svaki Vaš glas.

Hvala Vam svima!

Vjerujemo da ćete svi Vi, za dva tjedna, ponovo učiniti isto i tako pokazati da znate prepoznati prave vrijednosti, poštene ljude i ljude koji žele raditi za dobrobit sviju nas.

Počeli smo dobro, vjerujemo da ćemo uz pomoć sviju Vas tako i nastaviti.


TRADICIJSKE VRIJEDNOSTI – NAŠA BUDUĆNOST!


S poštovanjem,


Domagoj Vuković, kandidat za načelnika
Jozo Pavić, kandidat za donačelnika

Povezani članci

Who's Online

We have 275 guests and one member online

  • admin