O predizbornoj šutnji na portalu

izboriZbog lijepih izbornih pravila i običaja, te zakona koji (možda eksplicitno i ne vrijede za ovaj medij, ali) vrijede za većinu čitatelja preporučam da apstiniramo od otvorenog predizbornog agitiranja na ovom Portalu cijelu subotu i u nedjelju do 19 h. Tijekom razdoblja predizborne šutnje na ovom portalu neće se uvrštavati novi članci s izbornom tematikom, a niti dozvoliti promoviranje već objavljenih kroz politički ili agitatorski obojene komentare i postove u dugoratskom Forumu. Svaki bezobrazno očigledni pokušaj reklamiranja neke liste, kandidata, stranke brisati će se bez upozorenja i objašnjenja! Tijekom tog razdoblja, komentiranje ostaje kao i u zadnje vrijeme, dakle, sve što imate reći slobodno napišite, ali držite se teme članka i mislim da će sve biti OK. Molim za toleranciju, razumijevanje i pristojno ophođenje sa sugovornicima. Uostalom, već sad moram čestitati svim našim kandidatima i listama na tome i na korektnoj i civiliziranoj predizbornoj kampanji. Kad čujemo i vidimo što se na predizbornim skupovima u Splitu i po medijima govori i radi ovih dana, onda doista moram reći, bravo naši kandidati! ...

IZAÐI NA IZBORE !

Lokalni Izbori


U nedjelju navečer javljati ćemo Vam se iz izbornog stožera Nezavisne liste Joška Čizmića, gdje očekujemo i goste iz drugih lista.

Pokušati ćemo napisati koje slovo i ubaciti koju sliku o raspoloženju u stožeru i svim onim bitnim i manje bitnim detaljima izbora i glasanja.

Svi ste pozvani, kao i dosad, da izvan perioda predizborne šutnje (od nedjelje 19:01 h) u komentarima i postovima u dugoratskom Forumu slobodno napišite svoje impresije, dogodovštine s izbornih mjesta i ostalo što smatrate korisnim i zanimljivim  a da se odnosi na lokalne izbore u našoj Općini.

blogerica

Također, ako naiđete negdje drugdje na internetu na neki zanimljivi tekst (na blogovima, forumima, portalima), slobodno ga linkajte u nekome od komentara. i upozorite na bitni detalj teksta.

To bi ukratko bilo to.

 

Nemojte zaboraviti izići na izbore

Povedite svoju obitelj, nagovorite susjede, podsjetite SMS-om zaboravne prijatelje i rodbinu.

I naravno, prijateljice.

Odaberite mudro.


glasanje


Povezani članci

Who's Online

We have 148 guests and no members online