Predizborna kampanja primiče se svom kraju

plivanjePredizborna kampanja primiče se svom kraju. U nedjelju su izbori, bezbrojni mediji prenose naručuju ili prenose rezulte ispitivanja javnosti, opipava se bilo nacije, troši ogorman novac na TV spotove (koji se oponentima i zabranjuju), predviđaju se izborni rezultati... a za koji sat već nastupa predizborna šutnja... Zanimljivo je kako je šutnja u nekim medijima već odavno na snazi kad je riječ o nekim političkim listama, opcijama, pa iz Nezavisne Liste Tonča Tadića upozoravaju javnost na manipulacije rezultatima istraživanja agencije Puls u režiji EPH. U Jutarnjem listu je "zaboravljen" i ispušten rezultat ove nezavisne liste koja bi po istraživanju agencije Puls imala 4,6% osvojenih glasova u X izbornoj jedinici ...

Piše: Mladen Banović

Naviklima na predizbornu retoriku "velikih" stranačkih političkih igrača nestvarno će zazvučati rečenica iz najfriškijeg medijskog priopćenja neovisnog političara na čelu 20 dalmatinskih neovisnih lista i udruga.

dalmacijaCitiram: "... I svim ostalim kandidatima koji su na pragu prelaska iskreno želim da postignu odličan rezultat jer je to dobro za Dalmaciju...".

Poželiti konkurentima "da postignu odlične rezultate jer je to dobro za Dalmaciju" danas u Hrvatskoj može samo čovjek kojemu su Dalmacija i njeni ljudi doista iznad politike.

Povezani članci

Who's Online

We have 317 guests and no members online