Omiš: Klanjanje za bračne parove

brakDragi čitatelji, nekima od Vas je poznato da je u nedjelju bio Svjetski dan braka. Također, u mnogim zemljama održavaju se razni susreti i događanja na ovu temu u razdoblju od 7.-14. veljače. Stoga će večeras, četvrtak, 12. veljače 2009. nakon svete mise u 18 sati u crkvi sv. Petra na Priku u Omišu (limenka) biti klanjenje Presvetom Oltarskom Sakramentu, a na nakanu i potrebe bračnih parova, za učvršćenje naše vjere i uzajamnog povjerenja, za utvrđenje naše nade koja ponekad u našim sebičnostima i nemoćima brzog praštanja znade utihnuti, i za usavršenje naše bračne i obiteljske ljubavi i sloge ...

Pišu: Ljiljana i Borko Gunjača

brakDragi prijatelji, zahvaljujući našemu vrijednomu i požrtvovnom župniku, don Ivanu Deliću, ovo klanjanje i buduće naše molitve na ovu nakanu trebale bi uroditi stvaranjem jedne bračne - obiteljske zajednice koja bi u župi djelovala na način da bolje komuniciramo, da budemo na bolju pomoć potrebnima, i nama samima da ta pomoć bude pružena na pravovaljani način - u pravo vrijeme, na pravom mjestu i sa pravim osobama.

U prvom redu pouzdajmo se vazda u Isusa, nadalje budimo otvoreni i iskreni prema duhovniku - ispovjedniku, a na trećem mjestu u ljubavi i diskreciji iznesimo jedni drugima neka iskustva za koja smatramo da mogu biti od pomoći, a da istovremeno neće nikome biti na štetu!

Ako želite biti uz nas i s nama, dođite! Naša radost uz Isusa biti će uzajamna. Ukoliko ne možete doći, preporučujemo se u vaše molitve, djela i trpljenja, ma gdje god bili, i jamčimo našu molitvu za vas i vaše nakane!

Molitva za brak

Bog vas blagoslovio!

U ime OBITELJSKE ZAJEDNICE 'KAROL I EMILIJA'  bračni par Ljiljana i Borko Gunjača!

Povezani članci

Who's Online

We have 231 guests and no members online