Masturbatora kaznili s 300 kuna i pustili - majka djece šokirana

pedofilAleš V. (38), češki državljanin, uhićen je u petak nešto prije 18 sati zbog zadovoljavanja pohote pred djecom na omiškoj plaži. Muškarac je, zahvaljujući brzoj reakciji kupača, a isto tako i omiške policije, vrlo brzo uhićen, no već nekoliko dana nakon samozadovoljavanja pred djecom, koje je šokiralo ne samo djecu već i njihove roditelje, opet slobodan šeta svojom domovinom. - Kako ne bi bili u šoku nakon svega toga. Mali ništa ne spominje, ne želi niti pričati o tome iako je prošlo nekoliko dana od toga. Ja sam bila s mužem i djecom i još jednim parom na plaži. Kad smo vidili šta se događa, zvali smo policiju, a kad je on to shvatija, pokuša je pobić s plaže - kazala je majka jednog od dječaka koji se toga dana zatekao na plaži ...

ALEŠA V.(38) IZ ČEŠKE UHVATILI SU RODITELJI DJECE KOJU JE GLEDAO MASTURBIRAJUĆI

Pedofila kaznili s 300 kuna i pustili

Na ljetovanju je bio sa svojom djecom. Prekršajna sutkinja je rekla policiji da joj se ne da dolazit, priča ogorčena majka koja je sudjelovala u hvatanju bludnog Čeha

Piše: Tonka Čubelić / Slobodna Dalmacija
Foto: CROPIX
Izvor: Slobodna Dalmacija

Otiša je do žene i djece, ima dvoje male djece, 3-4 godine stare, ali nije uspija pobić jer je došla policija po njega. Mi smo dali izjavu, mali je da izjavu policiji, pronađen je trag na plaži di je bija, odnosno dokaz da je to radija, on je prizna krivnju u policiji, ali je nakon saslušanja pred istražnim sucem pušten jer su rekli da nema osnovane sumnje za podizanje optužnice - ispričala nam je majka jednog od dječaka koji se toga dana zatekao na plaži.

Kako nam je kazala majka dječaka, Čeh je sjedio na zidiću udaljen od djece 15-ak metara, a da se nešto zaista zbiva, shvatili su roditelji jer im je upalo u oko da neprestano gleda u pravcu djece. Najviše od svega roditelje boli činjenica da je češki državljanin prošao nekažnjeno.


Bez zabrane ulaska u Hrvatsku

- Nakon saslušanja pred istražnim sucem, poslan je na Prekršajni sud u Omišu, ali je dežurna sutkinja rekla da joj se ne da dolazit i da mu napišu kaznu od 300 kuna. On je tako otiša u Češku, niti je podignut optužni prijedlog, niti mu je zabranjen ulazak u Hrvatsku.

Najviše od svega me boli to šta je kažnjen sa samo 300 kuna za takvo nešto, a da vas zaustave i nemate vezan pojas, kaznit će vas s 500 kuna. Mali mi je zgrožen tim što je doživio, znam, jer inače o svemu priča, a sada apsolutno ne želi ništa govoriti.

Naravno, i mi smo zgroženi samim događajem, a isto tako kaznom koju je dobio - zaključila je razgovor dječakova majka.

Ljiljana Stipišić, istražna sutkinja Županijskoga suda u Splitu, ispitala je prošli tjedan češkog državljanina. Nakon saslušanja pustila ga je da se brani sa slobode, a on je prepraćen na Prekršajni sud u Omišu.

Predsjednicu omiškog Prekšajnog suda nismo uspjeli dobiti za komentar slučaja jer je, kako nam je rekla tajnica, službeno odsutna.

Povezani članci

Who's Online

We have 335 guests and no members online