Zanimljivosti..

Pobjedniku 'Burze' posao

Slavko Šodan, Vesna Bašić i Marin Bikić borit će se za pobjedu u STV-ovom reality showu "Burza"Splitska televizija (STV) od ponedjeljka 19. svibnja pokreće investicijski show "Burza", prvi reality show u Hrvatskoj na kojemu će kandidati morati pokazati više od ljepuškastih lica, svoje osobnosti i talenta u tragovima. Glavni protagonisti "Burze" bit će troje obrazovanih mladih ljudi koji će se tijekom dva tjedna natjecati i dokazivati na burzi, a možda osvojiti i - zaposlenje. Koncept emisije sličan je onom popularnog showa Donalda Trumpa "Pripravnik"...

PAMET NA CIJENI STV OD PONEDJELJKA POKREĆE PRVI DOMAĆI INVESTICIJSKI REALITY SHOW

Pobjedniku 'Burze' posao

Vesna Bašić, nezaposlena diplomirana ekonomistica, te studenti Marin Bikić i Slavko Šodan prvi su natjecatelji koji će dva tjedna trgovati dionicama na burzi koristeći se virtualnim novcem

Piše: Martina Mrčić / Slobodna Dalmacija

Pomnim odabirom kandidata, uz Vesna Bašićkonzultacije STV-a s čelnim ljudima Ekonomskog fakulteta u Splitu, poslovne škole "Minerva" u Dugopolju te Zavoda za zapošljavanje izabrano je troje sudionika emisije od čijih bi komentara i obrazloženja mogli profitirati i gledatelji zainteresirani za zbivanja na burzi.

Vesna Bašić, nezaposlena diplomirana ekonomistica, te studenti Marin Bikić iz Poslovne škole "Minerva" i Slavko Šodan s Ekonomskog fakulteta, dva tjedna kupovat će i prodavati dionice na burzi koristeći se svatko s virtualnih 100.000 kuna.

Marin BikićEmisija će se emitirati dva puta dnevno, odnosno u 9.45, prije početka rada Zagrebačke burze, te navečer u 20 sati s pregledom zbivanja toga dana i reakcijama sudionika investicijskoga showa.

Sponzori emisije, većinom investicijski fondovi i banke, zainteresirani su za zapošljavanje mladih, kvalitetnih ljudi, pa je sudionicima investicijskoga showa "Burza" upućena otvorena ponuda kako ih u slučaju da se u dva tjedna dokažu - čeka stalni posao.

Za sudionike su također osigurane i druge nagrade, a nagrade će čekati i dio Slavko Šodangledatelja koji za svoje favorite u showu budu glasovali preko telefona 060 801 111.

Cilj emisije je valorizirati znanje, trud i vještine, te poticati zapošljavanje. Namjera STV-a je dodati showu i edukativnu komponentu upoznajući gledateljstvo sa stanjem i funkcioniranjem burze i tržišta dionica.

Emisije će se moći pratiti i putem preko web-stranice STV-a www.splitskatelevizi-ja.hr.

Povezani članci

Who's Online

We have 347 guests and no members online