Zanimljivosti..

Traži se najopakiji brk na svijetu!

Mišo KovačJason LeeČitam prije neki dan interview sa Jasonom Leejem, glumcem iz serije ''Zovem se Earl'' (koja je, usput budi rečeno, definitivno najbolji sitcom u povijesti TV-a) u kojem je on, na novinarski nagovor, složio listu najboljih brkova na svijetu. Razbjesnio sam se kad sam uočio da na njoj nema niti jednog Dalmatinca. E, pa, ne ćemo tako, gospodine Lee. Dalmatinci su izmislili prave, muške brčine i nikakve nam američke tetkice ne mogu dijelit lekcije o onome u čemu smo najbolji. Ili možda nismo? Saznajte u turniru smrti najopakijih brkova Dalmacije i Divljeg zapada kojeg smo organizirali u nastavku ...

TRAŽI SE NAJOPAKIJI BRK NA SVIJETU

Piše: Ante Čikotić Chiko

Turnir smrti najopakijih brkova Dalmacije i Divljeg zapada

PRVO KOLO
Borba po skupinama

SKUPINA A
Ante Tomić protiv Burta Reynoldsa

burt rayndolsante tomićPremda Ante Tomić nema brkove, napisao je službeni manifest svih dalmatinskih brkonja, roman ''Što je muškarac bez brkova''. Međutim, to mu neće pomoći da savlada najopasnije brkove Divljega zapada, one koje krase lice starog j*bača Burta Reynoldsa. Dalmatinci su izgubili prvu bitku, ali ne i rat.

 

SKUPINA B
Milo Hrnić protiv Hulka Hogana

milo hrnićHulk hoganObraz našima spašava Milo koji je sa svojim bijelim konjima doslovce pregazio opake Hulkove brčine što su desetljećima sijale strah po hrvačkim ringovima diljem Amerike.

 

SKUPINA C
Mišo Kovač protiv Jasona Leeja

Mišo KovačJason LeeIshod ovog susreta bio je poznat i prije nego je počeo. Legendarni Mate Mišo Kovač je bez po muke svladao čovjeka koji ga je isprovocirao svojom izjavom kako Ameri imaju najbolje brkove na svijetu. E moj Jasone, gadno si se prevario!

 

SKUPINA D
Ðermano Senjanović Ćićo protiv Toma Sellecka

Ćićo Senjanovićtom selleckAli, nažalost, i Dalmatinci griješe. Ćićo je bio uvjeren u istinitost stare poslovice koja kaže da je pero moćnije od mača (ili, u ovom slučaju, pištolja). Dva hitca iz Selleckova ''gana'' i Ðermano ispada iz igre, a mi gubimo još jednog predstavnika.

 


DRUGO KOLO
Susreti pobjednika skupina

Burt Reynolds protiv Mile Hrnića

milo hrnićburt rayndolsE, moj Milo… Stari kaubojčina Reynolds je ipak spretniji s konjima od tebe! Slab si ti zalogaj za čovjeka od kojeg strepe i mnogo opakiji tipovi, a čija sama pojava na žene djeluje poput najsnažnijeg afrodizijaka. Još jedan Dalmatinac ispada iz igre…

 

Mišo Kovač protiv Toma Sellecka

Mišo Kovačtom selleckSelleck iz svog pištoljčine puca prema Miši ne znajući da je ovaj otporan na metke. Mišo mu razbija netom ispražnjenu demežanu o glavu i iz ove borbe izlazi potpuno neokrznut.


 

VELIKO BRKATO FINALE
Mišo Kovač protiv Burta Reynoldsa

Mišo Kovačburt rayndolsEpski je ovo sukob dvaju karizmatičnih brkatih titana. Borba je izjednačena sve dok Mišo ne odluči zaigrati svog asa iz rukava. Kad raširi ruke, košulja mu se raskopča i ukaže se zlatni lančić zapleten u njegov debeli, maljavi ljubavni tepih na prsima!

U tom se trenutku sav Raynoldsov ponos i mačizam istopi poput sladoleda na vrućem srpanjskom asfaltu i on shvati da u Americi možda i je najveća faca, ali u Dalmaciji nije ništa doli  najobičnija p*čkica!

U suzama pada na koljena i priznaje Mišinu pobjedu!!!

Mišo Kovač

Povezani članci

Who's Online

We have 469 guests and no members online