Zanimljivosti..

Obračun kod STV-a

kvizomani Mirko Miočić i Robert PauletićDvije legende kvizova znanja u Hrvata, Robert Pauletić i Mirko Miočić, sučelit će se od ponedjeljka u investicijskom showu "Burza" na Splitskoj televiziji. Bit će to njihov prvi izravni susret izvan kviz nadmetanja. Natjecatelji će snage odmjeriti u dvotjednoj simulaciji ulaganja na burzi sa 100.000 virtualnih kuna. U okršaju titana priključit će im se i marljiva studentica splitskog Ekonomskog fakulteta Tea Poklepović. Bit će zanimljivo vidjeti kako će naši genijalci svoje znanje (is)koristiti na tom za njih ipak relativno novom području, na kojem je buduća ekonomistica Tea Poklepović ta koja obećava ...


MIRKO MIOČIĆ vs. ROBERT PAULETIĆ

Obračun kod STV-a


Izvor: Splitska televizija

Burza - emisija STV- Mislim da je Tea Poklepović čak u laganoj prednosti – izjavio je uoči početka nadmetanja Mirko Miočić kojem je sudjelovanje u investicijskom showu "Burza" Splitske televizije prvi angažman nakon napisa da se prijavio na Zavod za zapošljavanje.

- Dosad nisam imao neka pozitivna iskustva na Burzi, ali u godini kad sam se sa Stipom Božićem popeo do Baznog logora na Himalaji, mogu ići na pobjedu i u Burzi Splitske televizije – prokomentirao je novi izazov Robert Pauletić.

Studentica Tea Poklepović priznaje da su joj protivnici, kako kaže 'genijalci s područja kvizova znanja', no i dalje tvrdi kako i ona ide na pobjedu.

Investicijski show Burza na Splitskoj televiziji (STV) prikazivat će se od ponedjeljka  2. do 13. studenoga, a video najavu možete pogledati ovdje .

Povezani članci

Who's Online

We have 193 guests and no members online