Podstrana: Gitaristička braća Gigoryan

braća grigoryanU sklopu svoje mini turneje po Hrvatskoj tijekom koje će nastupiti u Zagrebu i u Zadru, svjetski priznati australski gitaristi Slava i Leonard Gigoryan 31. svibnja nastupili su u hotelu Le Meridien Lav. Turneju je organiziralo Australsko veleposlanstvo, a u splitskom je koncertu uživala i Australska veleposlanica u Hrvatskoj, Tracy Reed. Tijekom jednosatnog koncerta, Leonard i Slava Grigoryan izvodili su autorske skladbe sa albuma Play i Impressions kao i skladbe klasičnih majstora poput Claudea Debussya. Posjetitelji Podstranskog hotela su osim u vrhunskoj glazbi uživali i u posebno pripremljenim delicijama i vrhunskim vinima daleke Australije ...

Izvor: PR Priroda i društvo

Ovaj svjetski priznati gitaristički duo u svojoj je bogatoj karijeri osvojio niz međunarodnih priznanja, a u Hrvatsku stižu nakon turneja po Rusiji, Japanu, Austriji, Južnoj Africi.

Slava Grigoryan jedan je od najfinijih gitarista, najmlađi finalist prestižnog Tokyo International Guitar Competition, a dva puta je proglašen za najboljeg mladog Australca godine na području umjetnosti.

Leonard Girgoryan, iako mlad, dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja, kao i najpoznatije australske diskografske nagrade - ARIA Award.

U sklopu svoje mini turneje po Hrvatskoj australski dvojac nastupiti će u Zagrebu i u Zadru.

Povezani članci

Who's Online

We have 500 guests and no members online